More Magic & Mayhem
Tillverkare
White Wolf
Omslag
Hårdpärm
System
Warcraft (d20)
Sidor
200
Ca Pris
268:-
 
  Intryck: 6     Innehåll: 8   14
 
 

Två böcker med liknande innehåll; magi och teknologi för Warcraft med d20-systemet. Magic & Mayhem (M&M) är skriven för D&D Warcraft RPG, och More Magic & Mayhem (MM&M) är skriven för World of Warcraft RPG. Böckerna är för olika versioner av rollspelet så viss information upprepas, som vissa klasser (Witch Doctor, Runemaster och Steamwarrior), runmagi och regler för hur man bygger teknologiska prylar och skapar magiska föremål, där reglerna påverkas av uppdateringen av D&D till 3.5. Till största delen är innehållet dock olika, och båda kan gott användas till valfri version.

Det känns tyvärr som att Sword & Sorcery stressat fram böckerna, och missat en del i redigering och korrekturläsning. Det påverkar inte reglerna, men drar ned intrycket. Layouten är okej, men grafiken förmedlar inte stämningen i Warcraft. Innehållet är vad man förväntar sig; klasser, besvärjelser, magiska föremål och teknologiska prylar. Reglerna för magiskt fördärv för de som använder magi och reglerna för hur man skapar och använder maskiner mest intressanta i M&M, medan M&MM innehåller alkemi och bättre regler för runmagi.

Två solida böcker, som kunde lagt mer på att förstärka Warcraft-världen. De blir istället mer användbara för dem som spelar i andra världar, och är ute efter teknologiska underverk att bygga … och att spränga!

Text: Magnus seter


 
  Sätt ditt eget betyg på More Magic & Mayhem!
  Intryck:
1...Usel
2...Dålig
3...Undermålig
4...En besvikelse
5...Godkänd
6...Bra
7...Inspirerande
8...Så ska det göras
9...Wow! Cool!
10...Mästerlig!
Innehåll:
1...Usel
2...Dålig
3...Undermålig
4...En besvikelse
5...Godkänd
6...Bra
7...Inspirerande
8...Så ska det göras
9...Wow! Cool!
10...Mästerlig!
 
   
 
  Totalt har 4 personer röstat.
Intryck 4,5
Innehåll 5
Sammanlagt betyg 9,5
 
 
   
   
   

   
   
   
   

© Gillbring 2006