Hellspike Prison
Tillverkare
Wizards of the Coast
Omslag
Häfte med löst omslag
System
Dungeons&Dragons
Sidor
16 + två dubbelsidiga färgkartor
Ca Pris
125:-
 
  Intryck: 5     Innehåll: 4   9
 
 

Fane of the Drow och Hellspike Prison hör till en produktserie som WotC kallar Fantastic Locations och som är avsedda för både rollspelet D&D och i figurspelet D&D Miniatures. Varje häfte innehåller fyra olika platser med tillhörande stridsscenerier som kan kombineras till ett kort äventyr eller användas som skådeplats för figurspelsmatcher.

Båda äventyren är extremt stridscentrerade och utspelar sig i underjorden (mörkalvsboningar respektive vulkaniska grottor). FotD är för äventyrare på level 4 och HP för level 9.

Fantastic Locations-produkterna är tänkta att användas med figurer (även om du använder dem till rollspelet), men eftersom D&D Miniatures säljs i förseglade boosters och du aldrig vet vad du får för figurer förrän du öppnar paketet är det ganska knepigt att få tag på just de figurer som krävs. Som figurspelare har du större utbyte av dessa båda häften. Framför allt för att de olika äventyrsplatserna avbildas på stora dubbelsidiga färgkartor i samma skala som D&D Miniatures. I häftena finns även lite specialregler för att spela på kartor i stället för med tiles som i grundreglerna.

Vem ska köpa dessa produkter? Tja, trista äventyr (slåss, slåss, slåss) med maffiga skitsnygga kartor – figurspelaren har definitivt mer nöje av Fantastic Locations än rollspelaren.

Text: Dan Algstrand


 
  Sätt ditt eget betyg på Hellspike Prison!
  Intryck:
1...Usel
2...Dålig
3...Undermålig
4...En besvikelse
5...Godkänd
6...Bra
7...Inspirerande
8...Så ska det göras
9...Wow! Cool!
10...Mästerlig!
Innehåll:
1...Usel
2...Dålig
3...Undermålig
4...En besvikelse
5...Godkänd
6...Bra
7...Inspirerande
8...Så ska det göras
9...Wow! Cool!
10...Mästerlig!
 
   
 
  Totalt har 4 personer röstat.
Intryck 5,75
Innehåll 5,5
Sammanlagt betyg 11,25
 
 
   
   
   

   
   
   
   

© Gillbring 2006