Blodsmak
Tillverkare
Järnringen
Omslag
Mjukpärm
System
Pocket
Sidor
296
Ca Pris
59:-
 
  Intryck: 7     Innehåll: 8   15
 
 

Blodsmak är en roman i Mutant-miljö. Hela boken är skriven med dialog på ”mutantspråk” och med massor av ”mutantiska” termer och uttryck, vilket troligen kommer älskas av mutantfans överallt, men som tyvärr samtidigt troligen gör det svårt för nya fans att hitta in i mutantvärlden då en seriös ordlista känns viktig för den oinvigde. (Hade själv vissa problem trots att jag inte är total novis).

Henrik Örnebring har i min erfarenhet tidigare levererat bra spännande alster var och närhelst han visat sina trycksvärtade fingrar och den här boken är inget undantag. Det enda trista är att boken hade mått bra av en korrläsning extra.

Utöver ovanstående tycker jag att detta är en kul bok med en bra story som lyckas hålla spänningen vid liv fram till slutet.

Sennja Maler, privatsnok tvingas ta sig an ett fall hon tidigare ratat efter att privatsnokarna i Göborg drabbats av decimering, ett fall som sträcker sig långt, långt utanför den skuggvärld där privatsnokare normalt rör sig, och efter diverse skrämmande och, ibland, direkt livshotande upplevelser lyckas vår hjältinna slinka ur elakingarnas grepp tillräckligt länge för att, med högst oväntad hjälp, från mer än ett håll, sätta stopp för deras vidriga och samhällsstörtande planer.

Text: Christian Johansson


 
  Sätt ditt eget betyg på Blodsmak!
  Intryck:
1...Usel
2...Dålig
3...Undermålig
4...En besvikelse
5...Godkänd
6...Bra
7...Inspirerande
8...Så ska det göras
9...Wow! Cool!
10...Mästerlig!
Innehåll:
1...Usel
2...Dålig
3...Undermålig
4...En besvikelse
5...Godkänd
6...Bra
7...Inspirerande
8...Så ska det göras
9...Wow! Cool!
10...Mästerlig!
 
   
 
  Totalt har 42 personer röstat.
Intryck 7,33
Innehåll 7,31
Sammanlagt betyg 14,64
 
 
   
   
   

   
   
   
   

© Gillbring 2006