Paranoia Mandatory Cardgame
Tillverkare
Mongoose Publishing
Spelare
3-8
Speltid
60 minuter
Webb
http://www.mongoosepublishing.com
Ca Pris
218:-
  Intryck: 8     Innehåll: 8   16
 
 

Paranoia, för de av er som vet vad paranoia är behöver jag inte säga mycket mer än, KÖP!

För er andra som aldrig upplevt nöjet av att besöka det mörka, dystra och totalkontrollerade Alpha City kommer här en kort introduktion.

Datorn, din bäste vän, styr och ställer över allt och alla i en stad som till största delen ligger under markytan. Alpha City är allt som finns kvar av civilisationen som vi känner den idag. Efter det stora atomkriget där kommunisterna anfallit och raderat ut allt annat får styrdatorn en totalflipp och stänger av all kommunikation med omvärlden i tron att kommunisterna tagit över allt av världen utanför och nu står utanför vår dörr och vill in...

Datorn har i all sin vishet startat upp en militärstyrka – Vulture Warriors. Dessutom har datorn låtit bilda en inre säkerhetstjänst, Troubleshooters. Troubleshooters letar reda på trubbel och skjuter det som är orsaken.

Datorn kräver absolut lojalitet och lydnad, allt som sägs och görs vrids och vänds på och tolkas fram och tillbaka tills trubblet hittas och sedan skickas ett gäng trouble-shooters ut för att göra sin sak.

Problemet är att hela samhället bygger på angiveri och alla är skyldiga till något, i mindre eller större grad, vilket alla är medvetna om. Därför är vardagen fylld av möjligheter att ange främlingar, kollegor, vänner och familj för de brott de begår, så att datorn förstår att just du är lojal...

Paranoia Mandatory Card Game tar upp kärnan i hela Alpha City och vardagen för Trouleshooters.

Spelet erbjuder en underbar chans att prova på livet i en totalt galen tillvaro där du tror att alla är ute efter dig hela tiden och DU HAR RÄTT!!!!

Jag säger bara KÖP! Och när/om du älskar det så finns rollspelet att dyka i, där får du allt som finns i kortspelet men i oerhört mycket större dos.

Text: Christian Johansson


 
  Sätt ditt eget betyg på Paranoia Mandatory Cardgame!
  Intryck:
1...Usel
2...Dålig
3...Undermålig
4...En besvikelse
5...Godkänd
6...Bra
7...Inspirerande
8...Så ska det göras
9...Wow! Cool!
10...Mästerlig!
Innehåll:
1...Usel
2...Dålig
3...Undermålig
4...En besvikelse
5...Godkänd
6...Bra
7...Inspirerande
8...Så ska det göras
9...Wow! Cool!
10...Mästerlig!
 
   
 
  Totalt har 0 personer röstat.  
 
   
   
   

   
   
   
   

© Gillbring 2006