The Slayer´s Guide to Hobgoblins
Tillverkare
Mongoose Publishing
Omslag
Mjukpärm
System
d20
Sidor
32
Ca Pris

 
  Intryck: 6     Innehåll: 7   13
 
 

Hobgoblins för d20-systemet
Det finns gott om monster till nya D&D, och förlagen skryter gärna med hur många monster som finns i deras böcker. Därför är det intressant när Mongoose Publishing tar ett annat grepp i kampen om spelarnas gunst. I deras nya serie tillbehör fokuserar de på ett enda monster per bok.

Den första boken heter The Slayer´s Guide To Hobgoblins, och är en häftad tunn bok på 32 sidor, helt i svartvitt. I den tittar man närmare på hobgoblins och deras samhälle. Texten beskriver deras fysiologi, samhälle, bovanor och krigsmetoder, och diskuterar hur spelledaren kan använda dem på nya och mer utmanande sätt. Även spelarna har nytta av boken då den tar upp hur man kan rollspela hobgoblins. Sist finns ett exempel på ett typisk hobgoblin-läger och spelvärden för olika typiska hobgoblins.

Eftersom boken endast tar upp ett enda monster, ryms mycket och omfattande information på de 32 sidorna. Lägg till väldigt bra illustationer, och ett gäng äventyrsidéer, och du har en d20-produkt som kan användas till att ge dina hobgoblins mer djup och göra dem mer spännande som motståndare för dina spelare. Klart köpvärd.

Text: Magnus Seter


 
  Sätt ditt eget betyg på The Slayer´s Guide to Hobgoblins!
  Intryck:
1...Usel
2...Dålig
3...Undermålig
4...En besvikelse
5...Godkänd
6...Bra
7...Inspirerande
8...Så ska det göras
9...Wow! Cool!
10...Mästerlig!
Innehåll:
1...Usel
2...Dålig
3...Undermålig
4...En besvikelse
5...Godkänd
6...Bra
7...Inspirerande
8...Så ska det göras
9...Wow! Cool!
10...Mästerlig!
 
   
 
  Totalt har 6 personer röstat.
Intryck 5,33
Innehåll 5,33
Sammanlagt betyg 10,66
 
 
   
   
   

   
   
   
   

© Gillbring 2006