Lord of the Rings: Gondor in Flames
Tillverkare
Games Workshop
Spelare

Speltid

Webb
http://www.gamesworkshop.com/
Ca Pris
165:-
 
  Intryck: 8     Innehåll: 7   15
 
 

Nästa LOTR-produkt som ska upp till granskning är Gondor in Flames vilket är en codex för den som specialiserat sig på att spela Gondor. Boken är på 64 sidor och naturligtvis i fyrfärg. Den är uppdelad i fyra olika delar; Gondors Historia, Försvarare av Gondor, Arméer från Gondor och Scenarier. Det verkar inte ha hänt speciellt mycket i Gondors förflutna. Författarna har lyckats klämma in allt på två sidor – och då upptas den ena av dessa sidor av en stor karta.
Man går raskt vidare till mer väsentliga saker: försvararna av Gondor. Det är ett 14-sidigt bestiarium, med beskrivning av alla hjältar och soldater som finns i Gondor. Helt ok och naturligtvis oumbärligt om du ska anföra en styrka från Gondor.
Den tredje delen är Arméer från Gondor. Här beskriver man sex arméteman att bygga sin Gondorarmé utifrån. Det finns också 7 färdiga 500 poängs-arméer. I denna del finns även taktiska råd om hur de olika arméerna fungerar och en del målningstips.
Slutligen har man fem olika scenarier för din Gondorstyrka. Boken håller bra klass och är oumbärlig för den spelare som specialiserat sig på Gondors styrkor.

Text: Michael Leck


 
  Sätt ditt eget betyg på Lord of the Rings: Gondor in Flames!
  Intryck:
1...Usel
2...Dålig
3...Undermålig
4...En besvikelse
5...Godkänd
6...Bra
7...Inspirerande
8...Så ska det göras
9...Wow! Cool!
10...Mästerlig!
Innehåll:
1...Usel
2...Dålig
3...Undermålig
4...En besvikelse
5...Godkänd
6...Bra
7...Inspirerande
8...Så ska det göras
9...Wow! Cool!
10...Mästerlig!
 
   
 
  Totalt har 0 personer röstat.  
 
   
   
   

   
   
   
   

© Gillbring 2006