The Giant´s Skull
Tillverkare
Fiery Dragon
Omslag
mjukpärm
System
d20
Sidor
40
Ca Pris

 
  Intryck: 5     Innehåll: 6   11
 
 

Detta är en 40-sidig äventyrsmodul, som innehåller två äventyr som båda kretsar kring ett magisk föremål, The Giant´s Skull. Texten är hyfsat väl organiserad, med några förvirrande försök att förklara handlingen på ett bakvänt sätt. Bilderna och layouten håller en medelmåttig kvalitet. Kartorna är tydliga men tråkiga.

Det är egentligen två saker som gör att detta äventyr sticker ut ur mängden. Det första är att modulen innehåller såkallade "counters" i färg, med bilder på monstren och hjältarna som förekommer i handlingen. Dessa kan alltså klippas ut och användas istället för tennfigurer när man ska spela striderna.

Det andra som gör att detta äventyr skiljer sig från andra är att man spelar båda sidor av en konflikt. Först spelar man ett gäng ogres som ska återta The Giant`s Skull från de slemma människorna, och sen spelar man sina vanliga rollpersoner som ska återta samma artifakt från onda ogres.

Trots den rolig idén att kasta om rollerna, lyfter inte äventyren till några högre höjder, utan landar i medelmåttigt grottröj. En medelmåttig modul, med några roliga idéer, helt enkelt.

Text: Magnus Seter


 
  Sätt ditt eget betyg på The Giant´s Skull!
  Intryck:
1...Usel
2...Dålig
3...Undermålig
4...En besvikelse
5...Godkänd
6...Bra
7...Inspirerande
8...Så ska det göras
9...Wow! Cool!
10...Mästerlig!
Innehåll:
1...Usel
2...Dålig
3...Undermålig
4...En besvikelse
5...Godkänd
6...Bra
7...Inspirerande
8...Så ska det göras
9...Wow! Cool!
10...Mästerlig!
 
   
 
  Totalt har 6 personer röstat.
Intryck 4,33
Innehåll 4,5
Sammanlagt betyg 8,83
 
 
   
   
   

   
   
   
   

© Gillbring 2006