Character Record Folio
Tillverkare
Green Ronin
Omslag

System
d20
Sidor
16
Ca Pris

 
  Intryck: 5     Innehåll: 5   10
 
 

Rollformulär för d20-systemet
Green Ronin Publishing ger ut detta 16-sidiga rollformulär för d20-systemet. Häftet har ett fyrfärgsomslag och alla sidor ska användas till en och samma rollperson. Texten på sidorna är stor och tydlig, och även layouten är tydlig och klar, om än fantasilös.

Innehållsmässigt är Character Record Folio klart godkänd. Det finns plats för den vanliga informationen, det finns utrymme för ridjur och familjärer, en ruta där du kan illustrera din rollperson och ett helt uppslag för utrustning. Efter det kommer en sida för att hålla ordning på hur din rollpersons kroppspoäng och grundegenskaper ökar eller minskar när din rollperson går upp i nivåer. Därefter följer sidor för psionics, besvärjelser och följeslagare, och sedan tre sidor där du kan skriva upp viktiga kontakter samt notera hur det gått i de olika äventyr din rollperson varit med om. Slutligen följer ett uppslag med viktiga tabeller och den för många spelare så viktiga vapentabellen.

Det enda klagomålet jag har gäller papperet. Det är inte anpassat för att skriva med blyerts på och suddar man förstör man lätt formuläret. Annars är det en helt ok produkt.

Text: Magnus Seter


 
  Sätt ditt eget betyg på Character Record Folio!
  Intryck:
1...Usel
2...Dålig
3...Undermålig
4...En besvikelse
5...Godkänd
6...Bra
7...Inspirerande
8...Så ska det göras
9...Wow! Cool!
10...Mästerlig!
Innehåll:
1...Usel
2...Dålig
3...Undermålig
4...En besvikelse
5...Godkänd
6...Bra
7...Inspirerande
8...Så ska det göras
9...Wow! Cool!
10...Mästerlig!
 
   
 
  Totalt har 6 personer röstat.
Intryck 5,5
Innehåll 5,17
Sammanlagt betyg 10,67
 
 
   
   
   

   
   
   
   

© Gillbring 2006