Late Roman Leaders, 28mm
Tillverkare
Gripping Beast
Spelare

Speltid

Webb
http://www.grippingbeast.com
Ca Pris
60:-
  Intryck: 8     Innehåll: 8   16
 
 

Här kommer en introduktion och recension av Gripping Beasts stora historiska figurserie. Gripping Beast är ett brittiskt figurtillverknings företag som specialiserat sig på historiska 28mm-figurer av väldigt hög kvalitet.
Denna gång tar vi en närmare titt på deras blisterpack LR23 Leaders (4). Blistern innehåller fyra 28mm senromerska befälsfigurer. De är alla väldigt välskulpterade och gjutskägget är nästan obefintligt. De har alla fastgjutna sköldar och öppna händer för att valfria vapen ska kunna monteras. Detta pack levereras med fyra separata svärd.
Figurerna har dynamiska och bra poser. Tre är utrustade med ringbrynja och hjälmar, och en har rustning och hjälm tillverkad av någon typ av läderfjällpansar.
Figurerna är senromerska soldater, men fungerar bra under hela perioden 300-800 e.Kr. De fungerar även bra till barbar-arméer och är perfekta för den som vill göra en Arthur-armé till Warhammer Ancient Battles.
I samma serie som dessa figurer finns ytterligare 120 infanterister och 56 ryttare, så det finns möjligheter att göra en extremt varierad armé. Dessutom finns ännu fler figurer i deras andra serier som kan användas. Gripping Beast tillverkar fina och bra figurer som jag helt klart rekommenderar.

Text: Michael Leck


 
  Sätt ditt eget betyg på Late Roman Leaders, 28mm!
  Intryck:
1...Usel
2...Dålig
3...Undermålig
4...En besvikelse
5...Godkänd
6...Bra
7...Inspirerande
8...Så ska det göras
9...Wow! Cool!
10...Mästerlig!
Innehåll:
1...Usel
2...Dålig
3...Undermålig
4...En besvikelse
5...Godkänd
6...Bra
7...Inspirerande
8...Så ska det göras
9...Wow! Cool!
10...Mästerlig!
 
   
 
  Totalt har 0 personer röstat.  
 
   
   
   

   
   
   
   

© Gillbring 2006