Zombie Fluxx
Tillverkare
Looney Labs
Spelare
2-6
Speltid
15 minuter
Webb
Zombiefaktor: 6
Ca Pris
160:-
 
  Intryck: 6     Innehåll: 5   11
 
 

Fluxx är nog ett spel de flesta känner till. Det är ett kortspel där det till en början finns väldigt få regler och inget sätt att vinna spelet. Nya regler och sätt att vinna spelas sedan ut allteftersom spelet pågår. Regler om hur många kort man får dra, hur många man får spela och hur många man får ha på handen samt hur man vinner är de vanligaste, men det finns många andra. Det finns även en korttyp som heter Keeper. Dessa har ingen effekt men är det som för de flesta vinstkriterier behövs för att vinna.

Zombie Fluxx fungerar på exakt samma sätt, med ett par tillägg. Inte helt oväntat är det vanligaste tillägget zombier som har korttypen Creeper. Dessa måste spelas ut om man drar dem och medför en nackdel. Exempelvis är det nästan omöjligt att vinna om man har en Creeper framför sig. Keepers i Zombie Fluxx kan vara vapen och med hjälp av dem kan man döda Creepers.

Mer än så är det inte. Gillar man Fluxx gillar man nog Zombie Fluxx. Jag tycker personligen att Fluxx bara är ganska kul och tillägget av zombier gör varken till eller från.

Text: Marcus Brissman


 
  Sätt ditt eget betyg på Zombie Fluxx!
  Intryck:
1...Usel
2...Dålig
3...Undermålig
4...En besvikelse
5...Godkänd
6...Bra
7...Inspirerande
8...Så ska det göras
9...Wow! Cool!
10...Mästerlig!
Innehåll:
1...Usel
2...Dålig
3...Undermålig
4...En besvikelse
5...Godkänd
6...Bra
7...Inspirerande
8...Så ska det göras
9...Wow! Cool!
10...Mästerlig!
 
   
 
  Totalt har 0 personer röstat.  
 
   
   
   

   
   
   
   

© Gillbring 2006