World of Warcraft TCG - Scourgewar
Tillverkare
Upper Deck Entertainment
Spelare
2-
Speltid

Webb
http://www.ude.com/wow
Ca Pris
Booster 45:-
 
  Intryck: 7     Innehåll: 7   14
 
 

Det finns 270 kort i Scourgewarexpansionen till World of Warcraft TCG. I de fem boosters jag lade vantarna på hittade jag en rad spännande nya kort och en hög nya regler.

Leken jag valde att spela med är en Horde-lek, med Teina Couldstalker som hjälte. Teina är en Taurendruid med leatherworking/inscription som yrken. Tyvärr fick jag inte en full lek av de boosters jag lyckades norpa, men 38 kort kom ifrån Scourgewar expansionen, bl a hjältinnan själv. Jag utrustade leken med bl a Bloodbane’s fall som använder den nya regeln för Assault. Assault ger mig plus på mina attacker under min runda, hur mycket bestäms av kortet. Jag blandade också in Huzrula som är en Ally med Mend 2. Mend låter mig hela antingen min hjälte eller någon av mina Allies i början av min omgång. Intressant med Mend är att jag också kan hela mina motståndare med förmågan.

Tyvärr fanns det inget kort för Teina med Death Rattle, men om jag valt en Paladin att spela med hade jag kunnat plocka ut Blessing of Liberty, som låter ett vänligt inställt icke-hjältekort bli untargetable (dvs immunt mot riktade attacker). Eftersom kortet har Death Rattle kommer den här förmågan i spel också när jag måste lägga kortet på kyrkogården, även om jag använt det som ett upp-och- nedvänt resurskort. Spännande mekanik, utan tvekan.

Klasserna har fått större betydelse i spel. t ex måste jag för att kunna använda Teinas “flip power” kontrollera en annan Druid. Scourgewar fokuserar specifikt på klasserna Death Knight, Rogue, Warlock och Warrior.

Nytt är också Nerubian Allies som får plus på attack och hälsa beroende på vilka kort som ligger i kyrkogården. Azjol-anak Broodguard vill exempelvis ha Allies på kyrkogården medan Azjol-anak Webweaver nöjer sig med Abilitiykort. Nackdelen med Nerubians är att man inte kan ha kort med ett annat rykte i leken när man spelar.

Bra gjort Upper Deck, expansionen funkar, även om jag själv föredrar Druidlekar.

Text: Åsa Roos


 
  Sätt ditt eget betyg på World of Warcraft TCG - Scourgewar!
  Intryck:
1...Usel
2...Dålig
3...Undermålig
4...En besvikelse
5...Godkänd
6...Bra
7...Inspirerande
8...Så ska det göras
9...Wow! Cool!
10...Mästerlig!
Innehåll:
1...Usel
2...Dålig
3...Undermålig
4...En besvikelse
5...Godkänd
6...Bra
7...Inspirerande
8...Så ska det göras
9...Wow! Cool!
10...Mästerlig!
 
   
 
  Totalt har 0 personer röstat.  
 
   
   
   

   
   
   
   

© Gillbring 2006